Prefectul Gigi Petre a scăpat de măsura de restructurare a Prim Ministrului Ponta

4

gigi-petre

La sfârşitul lunii iulie, 59 de inspectori guvernamentali au fost concediaţi, iar printre aceştia s-ar fi aflat şi actualul prefect de Ialomiţa, salvat însă de o decizie a instanţei de judecată care l-a repus în funcţie la începutul lunii trecute.
Foştii prefecţi şi subprefecţi concediaţi se plâng acum preşedintelui Barroso că în România a fost înfrânt principiul constituţional al statului de drept prin încălcarea dreptului la carieră al înalţilor funcţionari publici.
Asociaţia Inspectorilor Guvernamentali îi solicită preşedintelui Comisiei Europene să ia poziţie faţă de cele semnalate şi, în paralel cu acest demers, cei vizaţi s-au adresat instanţei de judecată din România.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

 1. Mai prosti, mincinosi si hoti ca usl-asii nu exista! Din imensa rezerva de cadre a usl astept ministru al transporturilor, cu invatamantul sunt lamurit, cu sanatatea la fel…

 2. Azi noapte, am avut un vis. Se făcea că Antonescu s-a întors din Antalya şi se odihneşte. Eu stau pe un trotuar, pe celălalt trotuar se agită Picasso, Monet şi Matisse, în fruntea delegaţiei cetăţenilor din Carcaliu: cer rembranzi de foc, pentru la iarnă. Între noi, şerpuieşte un cortegiu funerar. Se aud alămurile fanfarei şi bocetele oamenilor. Patru gealaţi poartă pe năsălie un cocor împuşcat. La fiecare intersecţie, Ponta aruncă asupra mulţimii o ploaie de mărunţiş.

  Ca şi cum s-ar fi scurtcircuitat o turbină cerească, timpul îşi iese din ţâţâni – noaptea şi ziua se succed ameţitor.

  Începem să alunecăm, toţi cei mai sus enumeraţi, plus câţiva turişti străini rătăciţi în Bucegi, într-o altă dimensiune, ca şoarecii într-un sac.

  Pe fundul sacului au mai rămas doi tehnocraţi, care se opintesc să schimbe Constituţia: ”Cei doi preşedinţi ai României vor reprezenta part-time statul român (ilizibil). În caz de moţăială a primului, mandatul celui de-al doilea se declanşează automat”.

  Relu şi Nini fac semne prietenoase de pe locomotiva unui mărfar, Tőkés umblă la colindat cu Steaua României (”Ne daţi ori nu ne daţi”?), Duşa trimite corpul de control al extratereştrilor să verifice şpăgile Scorpionilor Roşii din Afganistan.

  Se aude un troznet sinistru, ca şi cum ar crăpa USL, şi mă trezesc brusc din somn, direct în visul românesc.

 3. Hai, mai Mike, ca nu ne-am nascut ieri! Pana sa apara USL nu aveam politicieni corupti si imbecili si administratie locala inepta? Mai scuteste-ma. Ti se pare ca Basescu, Ungureanu, Udrea, Blaga si alti blegi sunt curati ca lacrima si demni de incredere?

 4. In Ialomita istoria administratiei locale se confunda cu cea a pdsr/psd, asadar situatia in care se afla judetul nostru se datoreste…Cat ii priveste pe Basescu, Ungureanu, Udrea, Blaga, Blaga: nu-mi aduc aminte sa fi fost acuzati de plagiat, sa fi avut bone filipineze la copiii, sa-si petreaca vacantele in State sau mai stiu eu pe unde, sa paraseasca intempestiv o ceremonie de investire a unui minstru, sa fi fost condamnati penal in timp ce erau ministrii, sa fi incercat sa modifice Legea mediului in scopul de a distruge ariile protejate dupa modelul focului pus intentionat de vanatorii de propietati imobiliare, sa detina recordul de absente nemotivate la lucrarile Senatului, mai continui? Nerusinarea usl-asilor n-are margini! Aud ca turnatorul dan voiculescu intentioneaza sa candideze la europarlamentare, pentru a-si obtine iar imnunitatea necesara ca aerul in Dosarul ICA, in cel de santajist ordinar. O sa votezi usl la anul, nu?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.