Prefectul STELIAN CARAMITRU vrea capetele unor şefi de instituţii

0

În şedinţa Colegiului Prefectural de ieri, nemulţumit de activitatea unora dintre ei, CARAMITRU a cerut demisia şefilor Direcţiei Muncii şi Autorităţii de Sănătate Publică Ialomiţa.
Motivul – modul defectuos şi ineficient în care au coordonat activitatea instituţiilot pe care le conduc.
Potrivit unui comunicat primit la redacţie, Cancelaria Prefectului explică faptul că din cauza gestionării improprii, Direcţia Muncii încă nu a finalizat plata pentru dosarele elevilor care au împlinit 18 ani, deşi prefectul a cerut ca aceste dosare să fie soluţionate la timp.
Şeful direcţiei, VIRGINIA TURENICI, a declarat doar că va face o conferinţă de presă în scurt timp, în care va explica cum s-a lucrat la dosarele alocaţiilor:
audio-virginia-turenici
Pe de altă parte, conducerea A.S.P. Ialomiţa este vizată pentru că nu a informat populaţia la timp în perioada în care a avut loc avaria de la staţia de captare a apei Modelu şi când în Slobozia s-a furnizat apă nepotabilă.
Din această cauză, sănătatea cetăţenilor a fost pusă în pericol, pentru că oamenii nu au avut informaţiile necesare prin care trebuiau să fie avertizaţi să nu bea apă de la robinet, se mai arată în comunicatul Prefecturii.

Elena Marin

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.