Prefectura Ialomiţa va constitui o echipă de control pentru verificarea spitalelor publice din judeţ

3
Modul de alocare a banilor către cele 4 spitale din Slobozia, Urziceni, Feteşti si Ţăndărei, fundamentarea bazelor de calcul prin care s-a stabilit necesarul de fonduri şi achiziţiile făcute de spitale rămase neachitate, vor fi temele verificate de comisia de control.
Ideea unui astfel de control a venit în urma sesizărilor din presă, în care se menţionează alocările bugetare către unităţile spitaliceşti din judeţ de către Casa de Asigurări de Sănătate Ialomiţa, dar şi faptul că medicii şi sindicaliştii reclamă lipsa banilor pentru salarii.
Echipa de control va fi formată dintr-un inspector financiar, un reprezentant al Casei de Asigurări de Sănătate şi un angajat al corpului de control al Instituţiei prefectului.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Exercitiu de imagine total inutil al Institutiei Prefectului .Casa judeteana de sanatate vireaza banii din contract lunar in baza tuturor documentelor de achizitie si plati efectuate de un spital .Deci ei au deja toate documentele si bineinteles sunt verificate . In plus sunt supervizate de un organism de la Bucuresti.D-nul prefect ar trebui sa intrebe Casa Nationala si Ministerul Sanatatii de ce nu aloca mai multi bani Ialomitei ! Nu prea are elan si nici …nu i s-a dat voie !!!

  2. In primul rand ca sunt trei oameni, nu doi, daca-l socotim si pe reprezentantul Casei de Asigurari de Sanatate. In al doilea, verificarea pe linie financiar-contabila a spitalelor ialomitene n-are cum fi un lucru rau.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.