Pregatiri de alegeri la Sfântu Gheorghe

0

La Sfântu Gheorghe se fac la această oră ultimele pregătiri în vederea organizării alegerilor anticipate de duminica viitoare. Juristul Prefecturii, Ionel Gheorghişor, spune că, după stabilirea componenţei biroului electoral de circumscripţie, s-a trecut la tipărirea buletinelor de vot şi la confecţionarea ştampilelor, materialele urmând să ajungă la secţiile de votare în cursul zilei de joi.

Alegerile vor fi organizate în două secţii de votare, aflate la căminul de copii de la Sfântu Gheorghe şi la căminul cultural din Malu, iar exercitarea dreptului de vot se va putea face între orele 7 şi 21. În cazul în care nici unul dintre cei trei candidaţi nu va obţine numărul suficient de voturi pentru a câştiga primăria, va fi organizat un al doilea tur de scrutin, pe 30 august.

Preşedinta biroului electoral de circumscripţie va fi judecătoarea Elena Ojog, iar locţiitor a fost desemnată consilierul juridic Agripina Costea.

Pentru locul rămas vacant în urma demisiei lui Mădălin Teculescu, numit subprefect, vor candida actualul interimar, Lucian Vlăsceanu din partea PD-L, Livia Tudorache, aflată pe lista social democraţilor, după ce anul trecut a candidat din partea PNG şi liberalul Paul Jicu.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.