Premieră în ţară – un judecător din Urziceni a anulat în instanţă o amendă de 750 de lei pentru viteză

5

Motivul? Radarul poliţiştilor de la circulaţie este ilegal pentru că nu era omologat pentru a fi folosit pe maşinile mobile.
Subcomisarul SORIN GOAGĂ de la Poliţia Rutieră Ialomiţa spune că toate cele 6 aparate radar mobile din judeţ sunt perfect legale şi au documente care atestă verificarea metrologică şi omologarea acestora.
Cazul de la Judecătoria Urziceni este văzut de poliţiştii de la circulaţie mai mult ca o găselniţă avocăţească, dar va fi contestată în instanţă la toamnă după vacanţa judecătorească.  
Cel care a dat în judecată IPJ Ialomiţa pentru că a fost amendat pentru depăşirea vitezei legale la 120 pe o zonă cu regim de 50 de km la oră, se numeşte ROBERTIN ADRIAN DINU şi fusese surprins la sfârşitul lunii februarie în localitatea Cotorca de un echipaj al Poliţiei Rutiere, aflat şi el în mişcare.
Această sentinţă de anularea a amenzii este o premieră în ţară şi ar putea duce la anularea a zeci de mii de contravenţii pentru depăşirea vitezei legale, dacă se stabileşte ca radarele nu au fost folosite în limitele condiţiilor stabilite prin normele de omologare.

Elena Marin

5 comentarii

  1. si eu sunt pagubit la fel ca dinu,ma deplasam prin localitatea andrasesti si politia venea spre mine si ma oprit ca aveam viteza 104 km/h si am cerut sa-mi arate poza si sa facut ca nu aude,niste jeguri de politisti,care nu se mai satura de furat

  2. Nu se mai satura de mita si spaga. Uite-te la smecheru ala de Dinu Cristian ce BMW si-a tras dupa 2 ani de munca la rutiera. Uite-te la la ce masini parcheaza in fata politiei municipale si la IPJ. Pai cum sa iti iei asemenea masina daca nu din spaga si mita?

  3. Si Goaga cum crezi ca a ajuns sef la rutiera ? Pai va zic eu. Vedeti cine este tacsu lu Goaga si ce ferma de porci are. Apoi faceti calculul ca vreo 3 porci pe luna ajungeau negresit le Bucuresti la IGP. Apoi faceti media de carne pe cap de sef de militie, si apoi vedeti de ce Goaga este sef la rutiera.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.