Premieră medicală în Ialomiţa

12

Sâmbătă, la Urziceni, medicul chirurg Octavian Alexandrescu a efectuat cu succes o operaţie de fiere, cu ajutorul tehnologiei laser. Intervenţia asupra bilei cu ajutorul laparoscopului reduce durata intervenţiei, riscurile post-operatorii, dar şi perioada de refacere a organismului, în urma intervenţiei.

Investiţia de la spitalul din Urziceni a fost de două sute de mii de lei şi realizată din fondurile proprii ale instituţiei medicale.

Pacienta care a suferit intervenţia chirurgicală cu laser este o femeie în vârstă de 40 de ani din Alexeni, care va fi deja externată astazi.

Medicul Octavian Alexandrescu, a mai efectuat în cursul anului 2007 o serie de intervenţii similare, la Spitalul Universitar din Marsilia.

Robert Viorel Dincă

12 comentarii

 1. Profit de ocazie pentru a va aduce la cunostinta ca o asa-zisa agentie de modeling inseala naivii care viseaza sa castige bani din modelling…Isi spun “Pink Models International” si “agata” oamenii pe strada, in zona Pietii Mici. Mare atentie!!! Poate cineva se va autosesiza si va lua masuri…Si multumiri ziarului Stirea pt lipsa de reactie!

 2. Felicitari d-nului doctor si sa avem noroc ca in spitalele Ialomitene sa fie numai doctori de-o inalta calitate profesionala.

  Pt. Cristi
  Ai sesizat politia?
  Sau probabil iti este teama, ceea ce este absolut firesc.
  Daca este vorba de “CEVA NECURAT”, nu iti garanteaza nimeni ca identitatea ta nu va fi cunoscuta de infractori.
  Iar daca sesizarea este anomima nu v-a fi luata in seama.
  Poate mai citesc si politistii comentariile de pa acest blog si se autosesiseaza.

 3. Ii stiu pe astia sunt doi pusti si o pustoaica, ei slabi morti, ea creatza cu suvite verzi. Iar sediul il au cum treci prin gangul de langa Select drept in fata se urca pe niste scari.

 4. Pentru Cristi

  Măi ….dragă, ce să-ţi zic? Aşa-mi trebuie dacă ţi-am dat să mănânci o pâine – muncită, ce-i drept! – cât timp ai scris şi tu pe la ziarul meu!!!!!!!!!
  Faptul că în marea-ţi aroganţă crezi că eu trebuie să fiu la ordinul tău, ori de câte ori tu îmi sesizezi ceva, din poziţia de casnic, zău dacă nu mă face să mă gândesc că poate-ar trebui să nici nu te bag în seamă! În fapt, ce-ai fi vrut tu? Să m-apuc să investighez această ipozetă, ca să demonstrez, ce? Că nişte tembele se lasă ademenite şi-apoi prostite şi înşelate? Dar poate nu mă interesează ca pentru astfel de oameni să mă lupt pentru dreptatea din spatele adevărului şi, culmea!, să-mi şi cheltuiesc bani cu tipărirea ziarului Ştirea! Asta, ca să înţeleagă şi “memeaca” ta cu un singur neuron care zburdă odihnit de ce ziarulŞtirea a dat dovadă de “lipsă de reacţie”!!!!!!!!!

  • pentru cristi:
   prietene, te asigur ca nici eu nu aveam “reactie” la asa o sesizare care darama muntii, dar sa aprob un comentariu nu a fost mare lucru.
   de crezi tu ca ziarele TREBUIE sa aiba reactii la toate “sesizarile cetatenilor”? poate e un subiect de 5 bani. poate ce te doare pe tine pe ceilalti ii lasa indiferenti. daca esti asa de justitiar de ce n-ai ramas in presa?

 5. Pentru Cristi

  Dacă erai un domn, aşa cum pretinzi nu postai TU, primul, un comentariu atât de nedrept? De ce n-ai dat un telefon ca să vezi care-i motivul pentru care n-am luat în considerare aşa-zisa ta atitudine civică? Eu jignesc oamenii? Dar, de vreme ce tu ai postat primul un comentariu, fraza aia cu ” lipsa de raacţie a ziarului Ştirea” ce-o fi fost, după mintea ta: o laudă? Nu, nu aştept răspuns! Şi-ţi spun că va fi ultima dată când îţi răspund, indiferent de ce-o să mai postezi tu aici, pe acest blog! Mult succes şi ţie! Tu chiar ai nevoie!!!

 6. Exemplu de cum se face presa profesionist: ,,Autoritatile din Mehedinti ar putea intra in Cartea Recordurilor la capitolul ‘culmea prostiei’ dupa ce au construit o statie CFR pe sinele de tren si au mai dat si 6 milioane de euro pentru mareata realizare.

  Evident lucrarea trebuie refacuta, pentru ca acum nu poate fi data in folosinta, intrucat trenurile de calatori ar trebui sa treaca exact prin mijlocul peronului de asteptare, informeaza Libertatea, in editia de joi.

  Proiectul gandit in 2001 a fost aprobat de guvern in 2003. Lucrarile au fost incepute de o firma din Drobeta-Turnu Severin, in 2004, dar nu au fost finalizate nici pana acum din lipsa de bani.

  Proiectul initial cuprinde o cladire noua pentru calatori, pasarela pietonala spre oras si peron la linia I.

  Abia la final si-au dat seama muncitorii ca pentru construirea acestuia ar trebui reamenajate cele trei linii de cale ferata, ceea ce ar insemna o cheltuiala de inca 20 de milioane de euro.”

  • 1. autorul a uitat sa precizeze ca lucrarile au fost executate de o firma a unui influent om politic psd – asta e (un fel de) gluma special pentru tine, mike:)
   2. refuz sa iau libertatea ca etalon al profesionismului – probabil articolul asta e tiparit intre 5 poze cu tzatze si 7 articole cu diva magda ciumac.

 7. bai, ce naiba au in comun toate aceste comentarii cu articolul medicului din urziceni? cocalarii de la pink cu ceferistii din mehedinti si reactiile Stirii?!

 8. Dom-le, recunosc, n-am pus ghilimelele la ,,Exemplu de cum se face presa profesionist”; cred ca pana la adevar mai e mult de sapat pentru ca, in mod curios, nu apare nici un nume in afara de cel al prefectului (actual). Oricum, in 2001 si 2003 guverna psd-ul asa ca tu, Gura Ialomitei s-ar putea sa nu fii departe de adevar…Ciprian, omule, fiecare-i cu maniile lui, ce-i asa de greu de inteles?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.