Premiu pentru Consiliul Judeţean al elevilor din Ialomiţa

0

Consiliul Judeţean al elevilor din Ialomiţa şi-a adjudecat premiul pentru cel mai bun portofoliu prezentat într-un program naţional de democratism educaţional, din cadrul Şcolii de Vară de la Eforie Sud.
Titlul a fost acordat în urma desfăşurării şi prezentării proiectului „Ai grijă de mediu, ai grijă de tine!” organizat în Slobozia de către liceele şi şcolile din judeţ, cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului, datată la 5 iunie.
Proiectul a fost apreciat pentru cele două componente avute în organizare, un marş desfăşurat pe Bulevardul „Matei Basarab” şi un concurs de afişe tematice expuse la Centrul Cultural UNESCO „Ionel Perlea”.
Suita de evenimente a fost prezentată de Jeanina Axinte – preşedinte al Consiliul Judeţean al Elevilor Ialomiţa, Andrei Stancu – prim-vicepreşedinte şi Adina Voinescu – vicepreşedinte.
Printre personalităţile care au participat la Şcoala de Vară a Consiliului Naţional al Elevilor s-a numărat şi Doina Melente, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.