Presa ialomiteana a fost convocata la consultari pentru festivalul de la Amara

2

Organizatorii concursului anual de interpretare a muzicii usoare romanesti au sunat astazi adunarea la Casa de Cultura de la Amara pentru a pune la cale cea de-a 41-a editie a festivalului tineretii.
Directorul Centrului Creatiei Populare Ialomita, Cristian Obrejan, spune ca aceasta formula de consultari a avut success in anii trecuti si a dat rezultate apreciate de public.
Bugetul pentru invitatii din recitaluri este anul acesta de 500 de milioane de lei vechi, cu mult sub costurile unor trupe de anvergura.
Primarul Victor Moraru spune ca selectia artistilor este foarte grea si pentru ca se urmareste aducerea unor trupe care sa nu mai fi fost invitate la festival in ultimii 3 ani.
Printre numele vehiculate ca posibili invitati in recitaluri la Amara se numara Paul Stratan, Paula Seling, Provincialii si Andreea Banica.
Cel mai mare dubiu pe care il au organizatorii la editia din acest an este legat de numele prezentatorului, niciunul dintre participantii la consultari nereusind sa indice un nume reprezentativ pentru festivalul tineretii.

Clementina Tudor, Radio Campus

2 comentarii

  1. preselectia pentru amara s-a tinut deja la bucuresti. am inteles, totusi, ca daca mai sunt intarziati se mai poate face ceva. cautati-l pe cristian obrejan la centrul creatiei populare in centrul cultural ionel perlea slobozia.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.