Presa scoţiană acordă astăzi spaţii ample meciului din Liga Campionilor la fotbal în care Unirea Urziceni şi Glasgow Rangers au remizat, 1-1

0

,,The Scotsman’’ a scris că golul lui Onofraş a lăsat Rangers în noroi  în timp ce Daily Mail califică reuşita românului drept ,,uluitoare’’. Ediţia scoţiană a prestigiosului ,,The Times’’ notează în ediţia de azi că ,,uşa Ligii Campionilor se închide încet,încet pentru Rangers”.

Şi ,, Sunday on Mail’’ a găsit cuvinte inspirate pentru a descrie meciul de aseară: ,,tavanul s-a prăbuşit peste Rangers cu două minute înainte de final când Onofraş a prins un trasor de neoprit’’.

Nu la fel de frumoase sunt cele scrise la adresa condiţiilor de joc din capitala României. ,, The Scottish Sun’’ scrie azi că ,, Bucureştiul a fost năpădit de o ploaie torenţială, stadionul întorcându-se la zilele negre ale estului Europei. Primitiv e singurul cuvânt pentru a-l descrie.’’ În timp ce ,,The Times’’ apreciază că ,, N-a fost o noapte de Liga Campionilor. Stadionul Steaua nu se ridică la nivelul unor asemenea pretenţii, fiind neacoperit pe trei părţi”.

Dincolo de comentariile dure, dar obiective ale jurnaliştilor scoţieni rămâne rezultatul care păstrează Unirea Urziceni în cărţi pentru ieşirea din noroiul toamnei de Liga Campionilor. Unirea se menţine  pe locul doi în clasamentul grupei G cu cinci puncte în cont şi cu încă trei necesare pentru accederea în optimile celei mai importantre competiţii intercluburi a planetei.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.