Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa a venit astăzi într-o vizită de lucru la Slobozia

0

Alături de prefectul judeţului şi directorului instituţiei locale, Silviu Bian a organizat o întâlnire cu reprezentanţii presei unde au fost prezentate rezultatele măsurilor de austeritate luate de guvern anul trecut.
Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă a declarat că deşi rata şomajului se situază la nivel mediu cu un procent de circa 5% , tinerii şi absolvenţii continuă să îngroaşe rândurile şomerilor.
În calitate de reprezentant al guvernului în teritoriu, prefectul Mădălin Teculescu a susţinut că rezultatele măsurilor au început să fie vizibile iar în cee ce priveşte diminuarea şomerilor din rândurile tinerilor absolvenţi, instituţia oferă locuri de muncă pentru perioada de vacanţă.
Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă este pentru a doua oară la Slobozia, după ce în primul mandat a mai făcut o singură vizită de lucru inopinată.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.