Preşedintele Ciupercă rămâne în arest. Interimatul la conducerea CJI continuă

0

_DSC4217

Vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Ialomiţa nu şi-au dorit preluarea atribuţiilor preşedintelui suspendat! Desemnarea prin vot a celui care să ţină locul lui Silvian Ciupercă a tranşat mai degrabă o confruntare a taberelor politice, protagoniştii fiind reticenţi în preluarea prerogativelor de conducere.
Ştefan Muşoiu a declarat pentru Radio Campus că demersul de suspendare a preşedintelui şi desemnarea unui înlocuitor au urmărit evitarea blocajului administrativ, cum s-a întâmplat la Braşov, pe o perioadă de două luni.
Durata acestui interimat la conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa va dura cât timp preşedintele va fi reţinut în arest. În această perioadă, Ştefan Muşoiu l-a vizitat pe preşedintele Ciupercă şi spune că acesta avea moralul ridicat şi îşi construia apărarea:
audio Stefan MUSOIU
Procurorii DNA au solicitat însă prelungirea arestului preventiv al lui Silvian Ciupercă, iar instanţa a admis propunerea. Decizia a fost contestată de avocaţii preşedintelui Consiliului Judeţean, dar termenul pentru judecarea acesteia este relativ.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.