Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa are rezerve faţă de intenţia de operaţionalizare a AMBULANŢEI într-un centru regional

6

silvian-ciuperca

Silvian Ciupercă apreciază că operaţionalizarea serviciilor publice va afecta din punct de vedere financiar judeţul şi va îndepărta decizia de cetăţeni:
audio Silvian CIUPERCA
Pierderea calităţii de ordonatori de credite şi transformarea instituţiile cu personalitate juridică în puncte de lucru determină reducerea unor posturi de conducere şi chiar restructurări din schema de personal.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. Asta era: reducerea posturilor de conducere. Ce ne-om facem fără şefi?! O să murim, oare, cu şefi şi şefuleţi mai puţini, d-le preşedinte?! Cred că şi la C.J. sunteţi
  cam mulţi. Ce părere aveţi?! N-ar fi bine să dispăreţi câţiva mult prea competenţi de p’acolo?!

 2. Bun! Si ce a facut Ciuperca? A vorbit si atat.
  Ati vazut ce-l intereseaza:
  1. Pierderea calitatii de ordonatori de credite = bani pentru pesedei,
  2. Reducerea posturilor de conducere si restructari de personal = mai putin sefi PSD si mai putini lipitori de afise.

  Ati auzit? Bruce lee (lei) de New Slobozia, a preluat cantina de la tabere si face mancare pentru copii si bani pentru el. Organili, nu vad, nu aud? Pai ce taberele cu bucataresele lor nu puteu face, asa cum era pana acum, mancare la copii? Fratilor pesedei, cat mai e de furat?

 3. Ca sa ai pretentia de a controla ceva la nivel judetean, trebuie mai intai sa dovedesti ca, sub managementul tau-psd, judetul Ialomita prospera. Deoarece situatia sta exact invers, macar sa fie mai putini bugetari, ca daca nu-s bani…Da’, la baza deciziei de a operationaliza Ambulanta intr-un centru regional, o fi cumva Raed Arafat?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.