Preşedintele PDL Ialomiţa este hotărât să arunce administraţia judeţului în aer

4

foto: Florin Floreanu

Pentru că a fost scos din cursa electorală, Marinică Cazacu este dispus să meargă până în pânzele albe pentru a obţine anularea alegerilor în Ialomiţa.
USL Ialomiţa a contestat candidatura lui Marinică Cazacu la Consiliul Judeţean Ialomiţa, iar Curtea de Apel Bucureşti a hotărât că şeful PDL nu poate participa la scrutinul din 10 iunie pentru o funcţie în administraţia judeţeană. În schimb, rămâne valabilă candidatura lui Marinică Cazacu pe listele de consilieri locali ai Alianţei pentru Ialomiţa la Ion Roată.
Şeful democrat liberalilor ialomiţeni a mai declarat într-o conferinţă de presă că, din spirit de competiţie, ,,Alianţa pentru Ialomiţa“ a refuzat să conteste candidaturile competitorilor care au plecat din PDL, dar va uza de toate pârghiile legale pentru a-şi redobândi un drept constituţional.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. USL ul de ce nu contesta si proprii candidati?? cei care participa la alegerile din 10 iunie? cei care au fost anchetati penal , asa cum este si juristul spitaluilui – zamfir?? fals si uz de fals , luare de mita, si multe altele ? cum poate sa mearga inainte si sa ne convinga ca totul v-a fi bine , cu astfel de candidati?? ASTA I CAMPANIA LOR ….O MINCIUNA PENTRU ALEGATORI !!

  2. Domnul Mihai, trebuie amintit si emil constantinescu, consilierul psd declarat de instanta incompatibil, pe care coledzii lui l-au ,,ajutat” sa nu restituie indemnizatiile primite ILEGAL si pe care acum usl (trage apa, bre, ca miroase), l-au pus iar pe lista pentru consilieri ai Sloboziei!

  3. de ce nu contesta usl si proprii candidati pe care ani i-a declarat incompatibili …si nu numai……!pt ca isi doreste numai puterea ,functiile.pacat ca oameniidin mediul rural nu au informatii corecte!cred ca s-ar schimba multe optiuni!

  4. Marinica cand draq se finalizeaza procesul ala de evaziune de 50 de mil de EURO? VOTATI TECULESCU = VOTATI EVAZINE 50 MIL EURO

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.