Preşedintele PSD Ialomiţa se reţine de la declaraţii publice în privinţa situaţiei lui Mircea Geoană

12

În media centrală, organizaţia ialomiţeană a PSD a fost trecută în dreptul susţinătorilor lui Mircea Geoană, care sunt împotriva excluderii din partid a preşedintelui Senatului.
Contactat telefonic, Silvian Ciupercă a spus că nu se amestecă în dezbaterea publică pe această temă, dar a recunoscut că s-a implicat în analiza internă şi este unul dintre promotorii păcii.
audio Silvian CIUPERCA
Mircea Geoană este acuzat că a încălcat statutul PSD motiv pentru care s-a propus excluderea din rândurile partidului, cu riscul pierderii funcţiei de preşedinte a Senatului României, care revine Partidului Social Democrat dar este ocupată de Mircea Geoană, ceea ce ar putea conduce la blocajul altei numiri. Situaţia lui Geoană va fi judecată pe 13 noiembrie, la Bucureşti.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  • mai putzu(lica), arata-mi si mie unde vezi tu, boule, saru’mana… ups, am uitat: cine nu e pedelist de-al nostru, automat primeste stampila rosie..
   cum ar fi sunat subiectul asta dupa mintea ta basista:
   “presedintele partidului democrat liberal filiala ialomita, domnul cazacu marinica (doamne fereste sa scrieti marinica cazacu!!!), a spus ca nu se amesteca in disputa politica pe tema excluderii lui geoana din pesede, dar il asteapta cu bratele deschise in partidul prieten si frate, unepere.”

   sictir!

 1. O poza pentru istorie, asa cum stiu psd-istii sa si-o faca! Curat democratie, dulce Clementina, curat-murdar, nea Florene!…Si, pana la urma, de ce-i bagat cazacu in ,,ciorba” asta? Pentru a comuta reflectoarele de pe ,,broblema” luptei intestine din psd-usl?
  Abia acu’, vazand circul din psd, inteleg zisa aia a lui basil-psd, ca-i dictatura in RO! De fapt, nenicilor, E DICTATURA IN psd!

  • mike, dragule, cred ca am mai spus-o pe undeva, candva: in psd este cea mai mare democratie interna dintre toate cele 3 pecingini – am fost spectator la j’de congrese si intruniri ale partidelor, din 2004 incoace. in timp ce la psd s-au schimbat presedintii la scor strans (iliescu cu geoana, geoana cu ponta), la pdl a fost de fiecare data aproape UNANIMITATE (base-base-base-base). cum iti suna asta?

 2. Si cand s-a schimbat roman cu base? Dom-le, io cred ca-i fost numa’ la ,,congresele” psd. Oricum, executie mai ,,democratica” decat a lui geoana, mai rar, bibicule!

  • 1. da, nici acum nu si-a smuls petre roman jungherul dintre omoplati… 2. am fost la un congres pdl, unde toata lumea aplauda, la doua pnl (la unul dintre ele a fost ales antonescu) si vreo 3-4 psd (inclusiv cand au fost alesi geoana si ponta). da, s-au tras sforile intotdeauna si din toate partile, DAR NICIODATA NU S-A STIUT REZULATUL DINAINTE, ca la pedele.

 3. Daca ciuperca se retine de la declaratii publice privind situatia in care se afla psd-ul prin ,,scandalul geoana” s-a gandit nea floreanu sa comenteze…despre cu totul si cu totul altceva, of course. Asta e!…Mai bine ar dezvalui ca ,,samsung fandaxy” si renel fratili lu’ dorinel” sunt una si aceeasi persoana psd-ista.

  • 1. da, mike, comentez pentru ca-mi permit sa fac asta pe site-ul meu. dupa cum vezi,iti permit si tie sa aberezi. daca era site-ul tau, ma lasai sa scriu ceva?
   2. ,,samsung fandaxy” si “renel fratili lu’ dorinel” au ip-uri diferite si nu stiu daca sunt persoane diferite sau una care scrie ca si tine de pe 2 ip-uri.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.