Preşedintele PSD Ialomiţa susţine nominalizarea lui Gabi Ionaşcu pentru candidatura de primar la Slobozia

15

Silvian Ciupercă a declarat pentru Radio Campus şi ziarul Ialomiţa că la nivel judeţean USL a convenit asupra nominalizării candidatului comun pentru primarul în funcţie.
audio SILVIAN CIUPERCA
Preşedintele Ciupercă admite însă probabilitatea candidaturii oricăruia dintre cei doi nominalizaţi la conducerea Consiliului Judeţean şi Primăriei Slobozia, cu rezerva unui posibil accident de parcurs.
audio SILVIAN CIUPERCA
În primăvară sondajele vor continua pentru reevaluarea procentuală a candidaţilor nominalizaţi, în funcţie de care se va stabili şi ponderea PSD-PNL din consiliile municipal şi judeţean.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

15 comentarii

  1. Cum rezolvarea problemei cu apa potabila necesita timp si bani iar pdlistii ne au aratat cat de” bine “guverneaza poate uslul sa vina si c un caine candidat,ca tot o sa l votez…Daca e sa fie tot Ionascu cu atat mai bine….sa termine ce a inceput ca asa cred ca i corect….Decat pdl,partidul otv sau unpr la primarie ,mai bine Ionascu.Cel putin n o sa se vorbeasca despre gravida mostenire.Dar mi e cam teama sa nu ne faca dnaul surprize taman in campania pt locale si sa lase psdul fara candidat.E de asteptat ca portocalii sa joace foarte murdar …asa ca domn Ciuperca are o mare responsabilitate in desemnarea candidatului.

  2. Gradul de indatorare al mun’cipiului Slobozia, datorita ,,managementului” psd este foarte mare, rezultatele minuscule. Asadar cei care joaca murdar, sunt guvernantii psd ai judetului, ai Sloboziei.

    • si oleaca mai global e valabil: gradul de indatorare a tarii, datorita managementului pd-l, este foarte mare, rezultatele zero. asadar cei care joaca murdar, sunt guvernantii pdl ai tarii, ai romaniei. nu-i asa, mike?

  3. Da’ bugetarii, cine i-a angajat cu ghiotura? Nu cumva din cauza ,,suplimentului” de bugetari, ce inca greveaza economia RO trebuie imprumutati bani? Cabd Base zice ca mai trebuie dati afara 200000 bugetari (in special de pe la deconcetratele judetene, zic eu) de ce ponta si antonescu tac? care e pozitia acestor vajnici asociati ai lui felix, in aceasta privinta?…Retu’ e tacere, palicarilor, mergeti bre in Grecia, ca acolo-i guvern socialist!

  4. Sigur, din cauza bugetarlor a plecat NOKIA…..:)) in plus daca te uiti prin Europa, stanga sta bine, iar state precum Suedia si Germania ce ofera protectia sociala ridicata nu au probleme economice, deci ideea ta fixa cum ca statul social trebuie sa moara este o ineptie………….dar binenteles Doruletz oamenii de “dreapta” ca tine trebuie sa modernizeze tarisoara asta (se vede cum).

  5. Ba comentatorilor, gradul de indatorare al Sloboziei este mic. Ca si al Romaniei. Mai cititi si voi cate ceva. Confindati bugetele cu salariile voastre raportate la costul intretinerii.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.