Preşedintele Vasile Silvian Ciupercă a fost reales la conducerea Organizaţiei PSD Ialomiţa

6

În lipsa unui contracandidat, noul mandat la conducerea PSD Ialomiţa a fost obţinut fără competiţie. În cuvântul de mulţumire pentru cele 207 voturi favorabile şi 27 împotrivă, Silvian Ciupercă a făcut apel la unitatea organizaţiei prin munca în echipă.

Consiliul Judeţean al PSD Ialomiţa a fost anunţat pentru luna mai, când se vor alege pe funcţii din cei 145 de membri.

La conferinţa extraordinară au fost desemnaţi şi delegaţii pentru Congresul Extraordinar al PSD, de data aceasta în număr dublu faţă de ultimele alegeri naţionale ale partidului.

Clementina Tudor

Distribuiți
Articolul precedentInca nu au expirat
Articolul următorBomba in nisip

6 comentarii

  1. o escrocherie,
    i-a chemat pe oamenii aia din tot judetul la Clubul TIneretului si aia habar nu aveau de ce au venit, de abia cand au ajuns acolo le-a spus ca trebuie sa il realeaga pe ciuperca.

  2. indrazneste sa sufle cineva in fata lui ciupi? ma indoiesc…cat de democrate au fost alegerile pt presedintia psd ialomita numai pesedistii stiu…
    cati candidati au fost? cine a indraznit sa candideze impotriva marelui ciupi? hai sa fim seriosi…de aia sunt asa de bine vazuti….

  3. Uite ca ciupi, cu toti sporii lui, a dat-o in bara, la fel ca multi alti baroni psd. De unde se vede ca in psd e de ajuns sa ,,tuseasca” iliescu moscovitul, care nu vrea scut, impotriva cuiva si gata: l-a terminat! ponta a ajuns presedinte pentru ca asa a vrut iliescu via nastase multe case, prin urmare congresul extraordinar organizat de geoana via vanghelie s-a desfasurat ca sa poata iesi brand-ul ilici din nou in fata. Doar naivii pot astepta ceva bun de la acest partid pseudo-social-democrat…

  4. Moraru parca se lauda ca vrea sa candideze la presedentia PSD Ialomita dar vad ca sa razgandit…primarii PSD din judet sunt dezamagiti de Ciuperca si de stilul domniei Sale de a lucra, dar in lipsa unei alternative l-au ales din nou pe d-l preofesor. Sunt sigur ca realegerea lui Ciuperca este inceputul unei decaderi judetene a PSD-ului, mai cu seama ca la Congres a fost ales PONTA. Deci Marinica va fi El Lidero Maxico…are resurese suficiente si deja isi exercita influenta…dar sa vedem ce ne rezerva si congresul PDL

  5. sa-l vad pe Ciupi acum ce explicatie va da la faptul ca copiii lui de suflet,Musoiu,Costica,etc au votat altceva decat a votat el.pune-ti pariul ca va spune ca e democratie.daca e democratie sa stim si noi ca pana acum cred ca a fost numai dictatura sau gresesc?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.