Prezentare de programe GAL la Făcăeni

0

raluca dumitrescu

Prezentare de oportunități de investiţii, la Făcăeni! Asociaţia "Grupul de Acţiune Locală" Dunărea de Jos a prezentat astăzi locuitorilor din Făcăeni noi programe de dezvoltare locale şi culturale.
Întâlnirea a prilejuit şi verificarea stadiului lucrărilor de asfaltare din comună, program în care mai sunt înscrise şi 18 drumuri judeţene pe axa de dezvoltare a infrastructurii. O altă realizare în comunitate prin intermediul Grupul de Acţiune Locală o reprezintă achiziţionarea de echipamente pentru Ansamblul folcloric "Doruleţ".
Primarul Nuţi Roşu precizează că membrii Ansamblului mai au nevoie de instrumente muzicale pentru a se ridica la standardele unor profesionişti:
audio Nuti ROSU
Directorul coordonator al Grupului de Acţiune Locală "GAL Dunărea de Jos", Raluca Dumitrescu, precizează ce alte finanţări sunt deschise pentru agenţii economici şi ONG-urile din mediul rural:
audio Raluca DUMITRESCU
Alte măsuri de investiţii prin GAL Dunărea de Jos vizează implementarea unui circuit turistic pentru zona Dunării, dar şi formarea profesională pentru entităţile publice sau private care activează în domeniul formării adulţilor.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.