Prezentare GAL Ialomiţa Centrală la Munteni Buzău

0

_DSC5666

Reprezentanţii Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Ialomiţa Centrală au prezentat sâmbătă, la Munteni Buzău, perspectivele de finanţare a programelor de dezvoltare rurală.
Pentru sesiunea următoare, fondurile sunt destinate în primul rând micilor fermieri, precizează directorul Dumitru Pop, în opinia căruia înfiinţarea unor micro-întreprineri reprezintă o investiţie de succes: 
audio Dumitru POP 1
Până în prezent, pe măsura 121, fermele din zona GAL Balaciu  –Căzăneşti- Reviga au încheiat 22 de contracte pentru achiziţia de utilaje. De asemenea, primăriile din asociaţie au depus mai multe proiecte, iar pentru 12 s-au semnat contractele:
audio Dumitru POP 2
Autorităţile locale din Munteni Buzău au în derulare un proiect de înfiinţare a unui teren sintetic acoperit. Primarul Florin Stan precizează că tinerii din comună organizează frecvent competiţii sportive, pe care acum le ţin la Căzăneşti:
audio Florin STAN
GAL Ialomiţa Centrală Balaciu –Căzăneşti –Reviga are în componenţă 17 primării şi se va extinde prin intrarea în Asociaţie a comunelor Albeşti şi Perieţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.