Prietenii stiu de ce

2

Reclamaţia senatorului Tudor Panţuru, referitoare la apa care curge la robinetele slobozenilor, este catalogată de comisarii pentru protecţia consumatorilor ca fiind un gest politic.

Comisarul şef Dragomir Scripcă spune că nu este în măsură să soluţioneze reclamaţia.

Dragomir Scripcă a fost numit comisar şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Ialomiţa pe 25 mai, după ce a candidat la această funcţie, prin depunerea unui proiect de management. Acesta face parte din PSD şi a fost opţiunea partidului, la negocierile care au avut loc între partidele politice, odată cu ordonanţa care reglementa numirea directorilor coordonatori la instituţiile deconcentrate, pe criterii politice.

Elena Oancea

2 comentarii

  1. Iata ca primarul are (in sfarsit) dreptate, totul e un joc politic: seful de la Protectia Consumatorului nu vrea sa protejeze consumatorii (!!!) fiindca e de la PSD, iar reclamantul e de la alt partid. Bai Scripca, reclamantul nu a venit cu apa de la partidul lui, ci din reteaua orasului, unde majoritatea este (cat o mai fi oare…) psd-ista!

  2. Hai sa fim seriosi…intrebati-l pe Panturu ceva de Slobozia…stie? Clar politica si clar ca in urma referendumului care ar vrea sa fie ar mai iesi de o saramura nu asa domnul Panturu?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.