Primari amendaţi

4

7 primari din judeţ au fost amendaţi cu câte o mie de lei pentru că au omis înfiinţarea unui cont de utilizator pe pagina de internet a Ministerului Administraţiei şi Internelor.
La solicitarea Prefectului, inspectori din cadrul Trezoreriei Ialomiţa au verificat săptămâna trecută 16 primării privind respectarea obligaţiei ordonatorilor principali de credite de a publica pe paginile de internet ale unităţilor administrativ-teritoriale şi pe pagina de internet a Ministerului Administraţiilor şi Internelor, a tuturor documentelor şi informaţiilor stabilite prin lege.
Sancţionaţi au fost primarii din Perieţi, Ciochina, Bueşti, Alexeni, Manasia, Sfântu Gheorghe şi Stelnica, din care doar 3 au semnat procesele-verbale de contravenţie.
Primarul din Stelnica a fost “avertizat în scris” pentru că, deşi avea creat cont de utilizator pe pagina Ministerului, publicarea documentelor s-a făcut în timpul controlui.
Edilii din Coşereni şi Andrăşeşti nu au fost în localitate în zilele efectuării verificărilor, iar la această dată mai sunt 8 primării fără cont de utilizator pe pagina de internet a M.A.I. Este vorba de Adâncata, Bărbuleşti, Coşereni, Dridu, Perieţi, Sălcioara, Sineşti şi Fierbinţi Târg, unde verificările vor fi făcute în perioada următoare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Intentia mea nu-i sa-l ajut pe teculescu, insa promit 1000 lei celui ce poate dovedi ca exista o poza pe acest site CE NU-L AVANTAJEAZA PE CIUPERCA-psd. Asta ca sa arat ca STIU cum manipuleaza ,,presa”.

    • mike, ce intelegi prin poza care-l “avantajeaza pe ciuperca”? una care-l dezavantajeaza il prezinta scobindu-se in nas, de exemplu? scuza-ma, nu o sa folosesc poze in care subiectul apare in ipostaze jenante – e foarte usor ca din noianul de poze facute in timp ce omul vorbeste, sa selectezi una care seamana a grimasa. presa locala potrivnica lui ciuperca sau ionascu abuzeaza de astfel de imagini. eu nu o fac. si, pentru linistea ta, il scutesc si pe teculescu de un asemenea tratament.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.