Primăria Slobozia casează 3 maşini prin programul RABLA

7

Trei autoturisme din proprietatea autorităţii locale îndeplinesc condiţiile cerute de lege pentru a fi casate, iar în locul lor va fi achiziţionat un autoturism nou cu preţul maxim de 15. mii de Euro.
Prima de casare a celor 3 autoturisme este de 11.400 lei iar susţinerea diferenţei până la acoperirea integrală a preţului de achiziţionare a autoturismului va fi suportată de la bugetul local.
Viceprimarul Alexandru Stoica a precizat în plenul şedinţei că procurarea unui nou autoturism se impune având în vedere atribuţiile care revin în prezent Direcţiei de Impozite si Taxe, pentru efectuarea de controale la persoane fizice si juridice, până în prezent deplasările facandu-se cu masinile personale ale angajaţilor, lucru imposibil acum, având în vedere preţul carburantului.
Consilierul local Paros RADU a reacţionat vehement la intenţia executivului de a cumpăra un autoturism nou pentru deplasările în teren ale funcţionarilor, în condiţiile în care atunci când a fost viceprimar, a fost văduvit de posibilitatea folosirii unei maşini de serviciu.
Votul la proiectul de hotărâre a creat emoţii executivului. Paros Radu a votat împotrivă, 4 consilieri PDL s-au abţinut, iar în lipsa a doi consilieri locali care numărau voturile pentru reprezentanţii în consiliile de administraţie ale şcolilor, opţiunile PENTRU ar fi însumat mai puţin de două treimi din voturi.
Cel mai vechi dintre autoturismele care vor fi casate este o LADA fabricată în 1994, iar celelalte două sunt maşini DACIA achiziţionate în 1996 şi 2000.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. Ciudos groparul asta. Nu conteaza daca este sau nu necesar autoturismul ci doar faptul ca el n-a avut parte de unul. Politica la tarani se face dupa principiul “Ba p-a ma-tii!”.

  2. Comentariu legat de activitatea jurnalistică. Am văzut exact aceași știre și pe siteul celor de la ziarul Ialomița. Nu știu care de la care l-a luat dar nu este etic să faci copy-paste. De s-ar reglementa odată și odată legea presei și în România iar toți ”jurnaliștii” să aibă și o diplomă de specialitate. Să vedem atunci presă nu toate bălăriile astea.

  3. daca te uiti bine, pe guraialomitei stirea asta a fost postata luni, 4 aprilie, la ora 6:55. asta nu inseamna ca m-am trezit la ora aia cu mare chef de munca, ci ca am programat-o de sambata, probabil, sa apara pe site luni. si pot sa-ti spun ca la radio a fost difuzata vineri, 1 aprilie (conform inregistrarilor martor, la buletinul de stiri de la ora 16).
    poi, de pe 1 aprilie pana pe 7, cand a aparut pe situl ziarului ialomita, e o saptamana…..

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.