Primăria Slobozia este reduta pe care PDL caută să o cucerească pe toate fronturile

0
La proiectul de hotărâre privind darea în administrarea Consiliului Local Slobozia a centrului civic, proaspătul intrat în rândul consilierilor judeţeni, Nicolae Gheorghe, a obiectat că investiţiile vizate sunt prea mari, din cauza costurilor ridicate pe care le presupune o parcare subterană.
După ce consiliul local a votat pentru mărirea taxelor de concesiune pe suprafaţa ocupată de cabinele telefonice, directorul de la Romtelecom, a cerut să li se recomande colegilor de la municipiu să consulte populaţia prin referendum, pentru orice investiţie la nivelul oraşului.

Preşedintele Silvian Ciupercă a precizat că deciziile de oportunitate aparţin în exclusivitate consiliului local, administraţia locală din Slobozia avand pentru 10 ani în administrare proprie toată suprafaţa din centrul civic al oraşului, pentru modernizare. Proiectul a fost adoptat cu unanimitate de voturi, după ce consilierul PDL Nicolae Sitaru a cerut ca terenul să fie trecut definitiv în cordonarea Consiliului Local, tocmai pentru ca disensiunile politice să nu afecteze investiţia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.