Primăria Slobozia organizează consultări cu cetăţenii oraşului la proiectul de buget pentru 2012

9

 

foto: Florin Floreanu

Prin intermediul Radio Campus, slobozenii sunt invitaţi să participe la dezbaterile programate în cadrul emisiunii Agenda Publică, vineri şi luni de la ora 11.30.
La discuţii vor participa primarul Gabi Ionaşcu, directorul economic Adrian Trifan, directorul serviciului de taxe şi impozite, Virginia Adam, şeful poliţiei locale, Laurenţiu Abaza şi arhitectul şef al oraşului, Lorand Alexandru Bereczk.
Intervenţiile şi întrebările cetăţenilor sunt aşteptate la numerele de telefon 0243.231.816 şi 0243.231.602 sau pe site-ul de ştiri www.guraialomitei.com.

9 comentarii

 1. ROG PRIMARUL GABI IONASCU SA NE RASPUNDA PRECIS – CAND NE VOM PUTEA BRANSA LA RETEAUA DE ENERGIE ELECTRICA PE STR FILATURII??? MULTUMESC ANTICIPAT.

 2. ar fi o sumedenie de intrebari de adresat primarului, dar iata numai cateva:
  1. Apa cand va fi potabila?
  2. Strazile cand vor fi asfaltate? sau reparate sau pietruite sau….ceva…
  3. cainii vagabonzi cand vor fi dusi in adaposturi, ca nu se poate iesi din case ???
  4. ce planuri de investitii exista?

 3. Sustineti primarul orasulului in a expune bugete…..
  Despre cartierul sl.noua … Scrieti continuu ca se ridica dreptul de utilizare a terenului deoarece beneficiarul nu a construit in timp util Dragii nostrii de la gura ialomitei , va puneti in situatia in care ridici o casa,cu imprumuturi,eforturi..etc si dupa doi ani constati ca nu te poti muta in ea…Primarul..sustine ridicarea dreptului de a construi . Insa cu ce a contribuit primaria in ajutorul oamenilor acelei zone? Este usor sa zici: daca nu ridici in doi ani…pierzi acest drept. Dar repet…este corect sa ridici o casa si sa constati ca esti izolat,abandonat intre noroi si apa ? Pai cum sa poti rididica o locuinta pe care sa o abandonezi ???? Mai treceti pe acolo ziaristi de la vocea ialomitenilor si poate sustineti constructia caselor din zona cu bugete discutate cu primarul. Nu mai sustineti idei tampite .

 4. In cartierul sl noua s au ridicat case cu mari eforturi si proprietarii asista neputinciosi la degradarea acestora …. Nu mai au curaj sa finiseze si este fireasca pozitia adoptata.
  Bani investiti,la care se platesc dobanzi … Daca primaria ar avea un program sa aduca utilitatile in zona sigur ar demara multe constructii.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.