Primăria Slobozia primeşte un sprijin financiar de la Consiliul Judeţean Ialomita

1

foto: Florin Floreanu

Primăria Slobozia primeşte un sprijin financiar de un milion de lei din bugetul judeţului pentru finalizarea lucrărilor la staţia de tratare a apei şi la reţeaua de distribuţie a oraşului.
Banii au fost luaţi din lista de investiţii a Consiliului Judeţean.
Preşedintele Silvian Ciupercă a menţionat că sumele vor fi alocate în baza unor fundamentări stricte de execuţie a lucrărilor.
Prezent la şedinţa consiliului judeţean, primarul Alexandru Stoica a garantat că până la sfârşitul lunii octombrie staţia de tratare a apei va funcţiona la parametri optimi.
Odată cu punerea în funcţiune a staţiei de tratare a apei, costurile de tratare vor creşte şi vor influenţa preţul plătit de populaţie pe metrul cub de apă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. C J Ialomita trebuia sa aloce pt apa din Slobozia,si nu numai,toti banii pe care i-a bagat in Cetatea de Floci,in casa memoriala Ionel Perlea ,etc ,locuri unde nu se intampla mai nimic si sa fi rezolvat de mult apa de la Slbz si nu numai.Capitala judetului nu are apa si ,toate institutiile de decizie sunt acolo,halal strategie,halal grija pt oameni,pt oameni politicienii sunt strigatori de lozinci.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.