Primăria Slobozia s-a decis să facă rost de lichidităţi

1

Pe ordinea de zi a şedinţei de luna aceasta se află 10 proiecte de hotărâri prin care se intenţionează vânzarea de locuinţe ANL şi a unor terenuri deţinute în concesiune.

În funcţie de suprafaţa apartamentului, preţul unei locuinţe ANL porneşte de la 23 de mii de Euro şi ajunge la aproape 40 de mii de euro.

Aproape cât un apartament ANL a fost estimat şi terenul de 183 de metri pătraţi deţinut în concesiune de Grabah Mouanes, chiar în buricul târgului, în apropierea clădirii CEC-ului.

Un alt teren, în suprafaţă de 11.500 metri pătraţi, a fost evaluat la 310 mii 527 de Euro şi va fi vândut societăţii EXPUR SA, care în prezent îl are în folosinţă. Firma se obligă să-l achite în luna ianuarie 2010.  O altă suprafaţă, de circa 30 de metri pătraţi din domeniul public al oraşului, se va vinde în piaţa de la MB13, către Globexim SRL, la preţul de douăsprezece mii de lei. Alte două terenuri de pe Matei Basarab se vor vinde lui Ion Mazâlu, care le are în concesiune.

Dacă proiectele de hotărâri privind vânzarea de locuinţe ANL şi terenuri concesionate vor fi aprobate, în visteria primăriei Slobozia vor intra, în primele luni ale anului viitor, peste două milioane 300 de mii de lei.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. Nu inteleg de ce primaria slobozia vinde apartamentele si garsonierele anl la preturi in euro. materialele sunt de import,cumva? si cum sa coste o garsoniera care era evaluata acum 1 an de notari la 60mii lei(conform devizelor de cheltuieli), 100 mii?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.