Primarii din judet sunt acuzati de directorul Centrului Judetean de Transfuzii de sabotarea campaniilor de donare organizate in comunele ialomitene

0

Medicul Cristiana Stoian  spune ca exemplul edililor, de a ignora actiunile organizate in comunele pe care le pastoresc, se reflecta in numarul scazut de persoane care raspund campaniei de recoltare. O situatie aparte s-a inregistrat la Balaciu unde de la campanie a lipsit chiar si medicul localitatii, iar pentru a salva situatia, asistenta a iesit in strada sa adune donatori.
Situatii similare, de indiferenta a primarilor la actiunile de recoltare organizate in comunele lor, s-au inregistrat si la Albesti, Grivita, Perieti si Ciulnita.  De trei luni, numarul donatorilor scade cu fiecare zi ce trece si la sediul Centrului Judetean de recoltare. Multi dintre donatorii fideli au depasit varsata de 60 de ani si nu mai pot sa doneze.
Conform programului de campanie, echipa mobila a Centrului Judetean de Transfuzii se va deplasa in perioada 19- 28  noiembrie  la Movilita, Milosesti,  Ciocarlia, Perieti, Garbovi, Valea Macrisului si Cosereni.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.