Primarii PDL, reconfirmati pentru alegeri

9

Primarii PDL din Ialomiţa au fost reconfirmaţi pentru alegerile locale de anul acesta.
Candidaturile edililor din Borăneşti, Bucu, Ciocârlia, Ciulniţa, Cocora, Griviţa, Maia, Manasia, Mărculeşti, Miloşeşti, Moviliţa, Platoneşti, Reviga şi Sărăţeni au fost reconfirmate săptămâna trecută, în cadrul biroului permanent judeţean.
Pe lângă cei 14 primarii în funcţie, până la sfârşitul lunii martie, vor fi stabiliţi candidaţii PDL şi pentru celelalte 52 de localităţi ale judeţului. Conform unui comunicat de presă remis redacţiei, candidaţii PDL vor fi stabiliţi în funcţie de scorurile pe care aceştia le obţin în urma sondajelor care se află în desfăşurare.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. Oameni buni, fiti rationali si nu mai votati pe acesti imbuibati care ne-au furat ca nimeni altii. Pe noi ne-au pus sa strangem cureaua pentru a acoperi ce au furat ei! Treziti-va romani!

  2. Un judet condus de PSD de 20 de ani , nu ? Iata cateva exemple de primari , care conduc acele comunitati , si acum , vin din nou in fata cetatenilor pentru a cere un nou vot . Ca sa faca ce ? Ce ii invata seful lor , Cazacu ? ( vezi interviul din ziarul Ialomita ) ptr. a fi realesi ? Sau el a dat afara oamenii de la Posta ? Poate la comanda ? Ciril com … da multi bani impozite la Ion Roata ? De unde ? Gigi , fugi cat de departe poti de acesti oameni ! Esti baiat istet , sigur iti dai seama !

  3. Cat priveste pe Cretinel … sa se duca … unde a taiat paduri , fiind baiet !Apropo , in Franta , ca sa iti depui candidatura ptr. alegerile prezidentiale , ai nevoie de 500 semnaturi . Noi , de cate sute de mii de oameni avem nevoie in strada sa il trimitem pe Basescu unde ii este locul , adica la groapa de gunoi a istoriei Romaniei , istorie pe care a tot incercat sa o falsifice ?

  4. Si daca tot astept moderarea ( cred ca nu am incalcat nici o regula ) sa ne spuna Dl. presedinte al PDL Ialomita ( partidul departe de lume ) ce ar face in cazul in care ar castiga puterea in Ialomita ? Ar vorbi cu Dl. ministru de interne ( pe care il cunoaste personal , dupa spusele domniei sale ) sa schimbe ceva ? Doar a fost primar , nu ? Domnule presedinte nu te mai ruga de Pasu , ca nu achieseaza la dorintele dumitale .Ai ramas dumneata si Mandarinul … Si Gigi te va parasi …, pentru ca … nici nu stii ce o sa pierzi !

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.