Primarul Feteştiului neagă trecerea la PLR

5

FLR_6512

Primarul Feteştiului neagă trecerea la Partidul Liberal Reformator! 
Gheorghe Catrinoiu recunoaşte însă că este curtat intens de reprezentanţii din judeţ ai PLR-ului şi admite ipoteza plecării din PNL, cu opţiunea de a rămâne independent:
audio Gheorghe CATRINOIU
Gheorghe Catrinoiu l-a întâmpinat ieri pe Călin Popescu Tăriceanu în vizita acestuia la Feteşti şi s-a pozat cu grupul de susţinători ai fostului Prim Ministru, acum candidat independent pentru Cotroceni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Ar fi bine să treacă, chiar înot, în barca lui Tăriceanu. Consider că aşa-zişii liberali care s-au aliat cu alde Blaga sunt adevăraţii trădători ai ideilor liberale.

    Uşor şantajabili, s-au văzut nevoiţi să-i satisfacă pohtele băsescului şi a "pupilei" sale de la ochiul cu privirea chiondorâş. Pedeleul s-a ascuns în spatele unui partid mai puţin compromis, deşi are şi el uscăturile sale. Sunt curios ce s-ar fi întâmplat dacă "ieşea" Udrea preşedinte PDL.

  2. Ar face bine sa plece din actualul PNL (PDL),pentru binele orasului Fetesti , pentu a reusi sa termine toate proiectele incepute . Atata timp cat PSD va fi la putere bani si sustinere pentru Fetesti nu vor mai exista !!! 

    • Tu ai auzit de onoare si de orgoliu prietene? Crezi ca se poate trece de la un  partid la altul batand din palme? Eu unul as fi revoltat prin daca ar trece la alt partid tinand cont ca eu , cand l-am votat, candida din partea PNL!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.