Primarul Sloboziei – urmărit penal

2

primar slobozia alexandru stoica

Primarul Alexandru Stoica, secretarul Primăriei Gabriela Costea şi şeful serviciului de urbanism, Corneliu George Marian sunt cercetaţi penal pentru fals intelectual!
Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au dispus efectuarea urmăririi penale apreciind că există date şi indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă că suspecţii au eliberat o autorizaţie pentru construirea unei benzinării în municipiul reşedinţă, fără a exista la momentul eliberării toate avizele favorabile necesare. 
Suspecţilor li s-au adus la cunoştinţă calitatea procesuală şi acuzaţiile. 
Reprezentanţii Parchetului local precizează că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Rahat..de poliție politică.:((..nu-s psdist…dar asta e o vrăjeală de doi bani..cum făceau mereu parchetele și milițienii pe vremurile lui Iliescu:)) Asemenea infracțiuni…fără șpagă..mită și alte foloase…arată că parchetele fac jocuri politice!! Io pentru o acuzație de asta de fals intelectual..mi am f ..ut vreo cinci ani din viață pe la instanțe..prin anii 96..cînd luptau muiștii lui Iliescu ..cu corupția:)) Un comunicat de CĂCAT….probabil este o plângere penală..și toți procurorii vor să se afirme:)) Păcat….de cum se fură și cum ni se regulă viața cu apa lui Ionașcu…nu i vreun căcat de procuror în stare să facă ceva!! Cică să ai încredere în leprele astea de procurori și politicieni:))Bine ..Stoica și o merită…că se poza cu cotul ăla de conductă ruginită…și promitea audit:)))) Nu e audit..e un pesedist cufurit:))

     

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.