Primarul Ţăndăreiului a participat marti la comisia de sănătate a camerei deputaţilor şi a pledat cauza spitalului orăşenesc

15
După câteva ore de dezbateri s-a stabilit că în perioada imediat următoare, o echipă de control de la Ministerul Sănătăţii va veni la spitalul din Ţăndărei pentru o reevaluarea a situaţiei financiare şi a performanţelor medicale.
Deşi unitatea medicală din Ialomiţa aflată pe lista neagră a ministerului sănătăţii nu se încadrează la vreun criteriu pentru transformarea în cămin de bătrâni, primarul este sceptic în privinţa salvării ei, mai ales că, spune Vasile Sava, ministrul a dat dovadă de insensibilitate la cazul spitalului din Ţăndărei.
Primarul Vasile Sava va pleda cauza spitalului de la Ţăndărei şi în comisia de sănătate de la Bruxelles.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

15 comentarii

  1. cum le stie mike pe toate….sava a reprezentat spitalul tandarei ptr ca acest spital apartine comunitatii locale de aici ,iar ac comunitate este repr de primarul sava chiar dc acest lucru nu convine unora,in alta ordine de idei pe acest mike l-am invitat la o dezbatere la tandarei dar refuza sa raspunda acestei invitatii

  2. Ba sa stiti ca primarul cunoaste f bine situatia spitalului si s-a implicat cu multa ambitie in aceasta problema .Si nu e prima data.A mai fost spitalul in situatia asta de 2 ori si primarul Sava a pus umarul din plin la salvarea lui.

  3. Tre’be bani multi ca sa ma arat eu tie, asta vrei de fapt, nu? Insa nu dispera, poate ca odata si odata, chiar ne vom intalni, chiar daca n-o s-o stii (rima voita).

    • recunosc, sunt curios. nu am vazut pana acum talibani si as vrea sa inteleg resorturile care determina un om sa bata pasul de defilare in orb. si eu m-as fi aruncat candva in foc pentru coposu, dar mi s-a luat de taranisti la o saptamana dupa ce au castigat alegerile.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.