Primele contracte semnate de GAL Dunărea de Jos la Târgoviste

3

gal dunarea de jos

7 primari din estul judeţului au semnat ieri la Târgovişte primele contracte pentru reabilitare drumuri, susţinute din fonduri nerambursabile disponibile pentru dezvoltarea comunităţilor locale.
Proiectele concretizează parteneriatul pornit în urmă cu 7 ani de primăriile asociate în cadrul Grupului de Acţiune Locală ,,Dunărea de Jos“ şi reprezintă începutul programelor de dezvoltare a comunelor.
Semnarea contractelor a avut loc la Centrul Regional 3 Sud Muntenia Târgovişte.
audio GAL Dunarea de Jos
Contractele semnate au o valoare de 80.000 euro fiecare, fără TVA, sumă prevăzută pentru asfaltarea unei străzi cu o lungime medie de 450 de metri. Termenul de realizare este de 21 de luni.
Preşedintele Grupului de Acţiune Locală Dunărea de Jos Sub-regiunea Borduşani-Giurgeni, Alexandru Potor, a precizat că pentru fiecare dintre localităţile membre există posibilitatea depunerii şi finanţării unor proiecte în infrastructură.
În opinia primarului de la Stelnica, Costel Brateş, cel mai greu a fost, din cauza procedurilor, să nu-şi piardă încrederea, chiar dacă sumele disponibile înseamnă totul pentru dezvoltarea localităţilor rurale.
Euforia momentului a fost ponderată de recomandările reprezentanţilor Centrului Regional 3 Sud Muntenia. Directorul Dorina Comşa le-a atras atenţia beneficiarilor asupra condiţiilor prevăzute în contract, pentru a nu fi nevoiţi să dea banii înapoi.
În momentul de faţă, la Gal Dunărea de Jos mai este deschisă linia de finanţare pentru sprijinirea ONG-urilor din mediul rural.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. )))))))pentru reînmormântare))))))))Enervante pozele şi festivismul,zici că fu vreun summit NATO ,da’s morţi psdiştii după d’astea cu poza de famiglia)))))))

  2. famiglia pdlista a vrut sa semneze separat. negraru si colega lui de la saveni au facut nota discordanta, nu cei din foto. dar ce mai conteaza cand toata lumea injura pe toata lumea!!! asta ne place, asta avem!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.