Primul clopoţel a sunat mai scurt ieri la Urziceni

3
Atmosfera a fost mai degrabă sobră iar discursurile rostite de directorii instituţiiilor de învăţământ din oraş extrem de concise. Din ele a răzbătut tonusul nu tocmai optimist al cadrelor didactice la debutul unui an şcolar care stă sub semnul reducerilor salariale dar şi de personal.
Pentru Eugenia Pavăl, directoarea proaspăt înfiinţatului colegiu ,,Grigore Moisil’’, noul an şcolar reprezintă un alt început dar şi o nouă provocare în contextul socio economic şi politic din România.
Decizia ministrului Daniel Funeriu ca prima zi de şcoală să fie, practic, una cu regim normal, a scurtat la maximum durata ceremoniilor de deschidere şi i-a trimis pe dascăli şi învăţăcei deopotrivă direct în sălile de curs.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Bre pai nu asa a vrut ilustru nostru ministru ala de pe cartea lui de munca prima oara a scris la functie MINISTRU … !!! Pai si mama a vrut sa fiu ministru, dar nu a iesit la LOTO .. ca de sunt palmash. Pai nea` STAVAR, sa`i traiasca familia nu`i din URZICATI, de acilea. Pai el cu pupareala lui la PARTID a transmis cu mana pe inima sa nu facem rabat de la ORDINUL ilustrului. Sa se duca neica in lume mare sa ne lase cu din astea ca ne`a ajuns shundreua la os .. Bei POLITRUCILOR !!!

  2. Adica, daca-i pui la munca, la invatat, ca d-aia se vine la scoala, cum fac japonezii (lui ciuperca) de exemplu, nu-i bine; spre deosebire de abramburica-psd si alti cetateni de-au fost ministrii ai invatamantului din RO, asta imi pare profesionist (in lumea de bugetari de tot felul) care ne creeaza atatea probleme.

  3. :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

    ce vreţi să spuneţi cu “ăsta ne creează numai probleme” ?

    :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.