Primul duş rece pentru handbalistele Unirii Slobozia

0

DSC_6547

Handbalistele Unirii Slobozia au pierdut fără drept de apel, cu 35-18, la pauză 15 -7, primul meci jucat în deplasare, aseară, în Liga Naţională contra uneia dintre pretendentele la titlu, C.S.M. Bucureşti. 
Partida disputată în sala ,,Apollo’’ din Capitală s-a aflat în permanenţă la discreţia gazdelor, rezultatul final fiind, printre altele, şi consecinţa unei prestaţii de excepţie a portăriţei Mayssa Pesoa. Brazilianca le-a creat elevelor antrenate de Liviu Paraschiv un veritabil complex de inferioritate, mai cu seamă prin modul în care a apărat loviturile de la şapte metri acordate fetelor noastre de arbitrele Marina Agliceriu şi Rodica Arbunea. În plus, apetitul ofensiv dovedit de Ana Paula Rodrigues, autoarea a 9 goluri, şi de Linnea Torstenson, marcatoare de 7 ori în poarta Unirii s-a dovedit decisiv în stabilirea scorului final.
Pentru slobozence, principalele marcatoare au fost Mihaela Stănciulescu de 5 ori şi Alina Moroianu de 4, tabela fiind completată de Raluca Dăscălete cu două reuşite, Adina Grigoraş, Jeni Drăgan, Raluca Băcăoanu, Iulia Artean şi Maria Cricleviţ fiecare cu câte un gol marcat.
Rezultatul din meciul de aseară propulsează multinaţionala bucureşteană pe prima poziţie a clasamentului Ligii, în timp ce Unirea Slobozia rămâne pe locul al şaselea până la finalul celorlalte patru partide programate astăzi. Etapa a treia aduce la Slobozia HCM Dunărea Brăila pentru o partidă programată duminică, de la ora 11.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.