Priorităţile Primăriei Slobozia

4

alexandru stoica

Anul acesta, primăria Slobozia are ca priorităţi investiţiile din cartierele Gării Noi şi Slobozia Nouă, o sală de sport polivalentă şi asfaltarea şoselei Amara, în zona industrială a oraşului, până la calea ferată.
Prezent în emisiunea Agenda Publică, primarul Alexandru Stoica a declarat că din luna martie încep lucrările de introducere a energiei electrice în cartierul de tineri, iar apoi a reţelelor de gaz şi canalizare:
audio Alexandru STOICA 1
În ceea ce priveşte sistemul de canalizare din cartierul Slobozia Nouă, municipalitatea a convenit cu firma care a contractat lucrarea să finalizeze proiectul până la sfârşitul anului:
audio Alexandru STOICA 2
Primarul Alexandru Stoica. La capitolul asfaltări, urgenţele sunt Şoseaua Amara, porţiunea de pe teritoriul administrativ al municipiului reşedinţă de judeţ, şi Strada Prunului din Slobozia Nouă. Toate lucrările de reabilitare a carosabilului se vor face cu echipele de la Direcţia de Administrare a Domeniului Public Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Nu inteleg – De ce numai o strada in Slobozia Noua? Una pe an ? Sunt vreo 8 strazi paralele -nici una asfaltata- si 2 perpendiculare pe cele 8 ,dintre care doar una asfaltata . Asta fara sa vorbim de marginile "cartierului" ! La un calcul simplu-cam in zece ani e asfaltat tot cartierul . Bravo ! Asta da progres!

  2. si cu apa cum ramaneeeeeee???????????????????????????????????pana cand ne mai chinuim cu bidoaneleeeeeeeeeeeeee???????????????cati bani mai treb sa  dam pe apa ????????????????????????????

  3. Dar prioritatile baiatului primarelui stoica, angajat la cabinetul parlamentar al lui neacsu -psd, care sunt? Sa ajunga, prostind naivii si cu sprijinul leprelor, mare psd-ist?

  4. Astazi suntem in data, ptiu, 13 Aprilie. Ce spunea ca din luna Martie … Asa si seful lui spunea la alegeri ca nu va mari taxele si impozitele, dar la 1 Aprilie ne-a pacalit cu acciza. "Ce naste din pisica, soareci manaca". De unde or fi versurile acestea:

    "Sculati voi oropsiti ai vietii,

    Cei osinditi la foame, sus, …."

    Cu drag de voi, un alegator fraier.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.