Probleme pe Aleea Nordului

0
Locuitorii de pe Aleea Nordului reclamă mizeria dintr-un spaţiu dezafectat, unde administraţia locală intenţionează să facă o parcare modernă. Oamenii care locuiesc la blocurile V8 şi D1 din zona de nord a oraşului au depus o serie de sesizări şi reclamaţii cu privire la o clădire lăsată în paragină şi gunoiul care se strânge în jurul ei. O brutărie ar fi trebuit să umple golul dintre blocurile de pe Aleea Nordului, zona 80 de apartamente, însă imaginea dezolantă actuală anulează orice speranţă a locatarilor de curăţenie şi reabilitare.
De mai bine de 20 de ani, cei care locuiesc în zonă se confruntă cu aceeaşi problemă a gunoiului şi, pe timp de vară, a mirosului insuportabil.
O altă problemă semnalată este cea a angajaţilor din spaţiile comerciale învecinate, care aruncă deşeurile pe locul fostei fabrici de pâine, unde de ani de zile se strâng mormane de gunoi.
Reprezentanţii primăriei le transmit să mai aibă puţintică răbdare, iar spaţiul va fi cu totul transformat. Viceprimarul Alexandru Stoica spune că spaţiul părăsit dintre blocuri a fost până acum 2 săptămâni într-un litigiu comercial, însă până la sfarşitul acestui an lucrările de curăţare vor fi demarate. Pe terenul unde până acum se înălţau grămezi de resturi menajere, locatarii vor avea parte de o parcare modernă şi iluminată.
Primăria asigură proprietarii din zona 80 de apartamente că, în curând, va fi rezolvată şi problema deşeurilor de la magazinele din zonă. Acestea vor fi obligate să încheie contracte cu societatea de salubrizare, iar gunoiul va fi aruncat controlat şi ridicat permanent de către firma autorizată.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.