Procesul de modernizare a reţelelor de apă şi canalizare din Urziceni a intrat în linie dreaptă

0

Proiectul de investiţii privind modernizarea reţelelor de canalizare din Urziceni a fost lansat ieri, într-o conferinţă de presă, ca parte din programul PHARE 2006 de dezvoltare şi implementare a politicilor şi programelor de coeziune economica şi socială.

Inginerul şef al Ecoaqua Urziceni, Marian Matache, precizează că principalii beneficiari vor fi locuitorii de la asociaţiile de proprietari 1 şi 2.

De un plus de calitate a serviciilor de apă şi canalizare se vor bucura şi locuitorii de pe străzile Panduri, Gheorghe Lazăr, Eroilor, 9 Mai, Transilvaniei şi zona Divertis.

Prin punerea în practică a proiectului se va finaliza reabilitarea a peste 6.300 de metri de reţele de canalizare menajeră existente şi extinderea altor 110 metri de reţea de canalizare menajeră pe strada 9 mai.

Practic, derularea proiectului lansat ieri a început odată cu semnarea contractului de finanţare la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut. Valoarea totală a investiţiei este de 1 milion trei sute de mii de euro, din care 1.166.000 de euro reprezinta finanţare nerambursabilă din partea Uniunii Europene. Participarea municipalităţii Urziceni la co-finanţarea proiectului este de 144.000 euro, ceea ce reprezintă 11 la sută din valoarea totală.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.