Procurorii cer ajutor pentru identificarea mamei nou născutului găsit mort la tomberon

6

probe

Procurorii ialomiţeni cer ajutorul populaţiei pentru identificarea mamei nou născutului găsit mort, sâmbătă, la tomberon în Feteşti.
Până acum s-a stabilit că băieţelul a fost născut viu şi a murit la scurt timp, fără a se cunoaşte cauza decesului. Cert este că a fost înfăşurat într-un tricou negru, posibil al mamei, şi o păturică de casă, cu model florale, apoi pus într-o pungă şi abandonat la gunoi.
Procurorul de caz, Verginica Buzoianu, precizează că foarte important în soluţionare cazului este identificarea mamei: "urgența maximă o reprezintă identificarea mamei, în condițiile în care, teoretic, mama poate fi oricine, de la o adolescentă elevă până la o femeie matură care a reacționat de maniera aceasta, adică a născut un copil viu și l-a omorât".  
Până la stabilirea ADN-ului copilului şi continuarea cercetărilor în baza rezultatului, procurorii pun la dispoziţia cetăţenilor un număr de telefon la care pot comunica orice indiciu referitor la identitatea mamei: 0243.361.120.
Pentru stabilirea cauzei morţii bebeluşului au fost cerute examene suplimentare la Bucureşti. Cazul este considerat o urgenţă şi se va încerca obţinerea rezultatelor într-un timp cât mai scurt.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

 1. Ascultaţi-i telefonul şi-i localizaţi mama…sau poate îi localizaţi tatăl))Ăsta micu, cred că-i a lu' Tăriceanu..l-a trimis golanul să ducă PRLul la tomberon))

  • În mod normal, aşa e, măi gica, e o crimă…şi dacă tot n-am cu ce să-i ajut, nici n-am de gând să mă emoţionez, aşa că nu vreau s-o iau în serios. E clar că mămica asta ori e minoră sau are ceva la cap…ori are bărbatul plecat la muncă în stăinătate, de mai mult de nouă luni))Io-s afectat că s-a rupt USL…asta-i o crimă ce m-a emoţionat,iar la crima asta au participat indirect şi procurorii))

   • Danute nu mai fi asa "Afectat".Stiu un vechi proverb . Orice Minune nu tine mai mult de trei zile. Dumneata cat credea-i ca o sa tina ""dragostea ""asta dintre Rosii si Galbeni ? Degeaba dai tu si zici de pdl, ca astia sunt si mai rai ,pleaca uni vin altii…ai bre sa fim seriosi nimeni nu face ceva bun pt. tara asta. Sondajul Americanilor de zile trecute arata ca avem o coruptie foarte mare comparativ cu anii precedenti,zic si eu ce au spus cei de la Stiri. Asa ca trezeste-te din indoctrinarea USL-ista.

    P.S. Nu am nimic cu tine sa nu ma intelegi gresit si nici cu altcineva.

     Sanatate !!!

    • )))da, Victore,şi la Victoraş din Victoria mă gândeam, pe 3 stabileşte ICCJ ce-i cu plagiatul, liberalii vor declara, cum au făcut mereu,că respectă deciziile justiţie, să văd cine-l apă pe Ponta când l-o suspenda satana de Băsescu)) O să l apere Dragnea, Cosma, Mazăre, Constantin,Oprişan, Nichita…cu toată armata de penali psdişti))

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.