Procurorii din Ialomiţa au trimis în judecată un medic din Constanţa

0

medic

Procurorii din Ialomiţa au reţinut şi trimis în judecată un medic din Constanţa pentru luare de mită, abuz în serviciu şi fals în înscrisuri!  
În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că Adela Grigore a primit câte 50 lei pentru a întocmi fişe medicale în vederea preschimbării permisului de conducere, fără consultarea persoanelor, atestând în fals „clinic sănătos”.
De asemenea, în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, la solicitarea telefonică a unor persoane,  în perioada februarie – iunie 2014 inculpata Grigore Adela a eliberat fişe medicale necesare obţinerii avizului „port armă”, eliberării respectiv schimbării permisului de conducere, adeverinţe de medicina muncii, adeverinţe cu menţiunea „clinic sănătos” pentru mai multe persoane, fără ca în prealabil susnumiţii să fie consultaţi de medicii specialişti. 
În consecinţă, săptămâna trecută,  Tribunalul Ialomiţa, la propunerea procurorilor, a dispus arestarea preventivă a inculpatei pe o perioadă de 30 de zile. În aceeaşi cauză mai sunt acuzate şi alte persoane din Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.