Procurorii ialomiţeni au lucrat anul trecut mai puţin şi mai ineficient faţă de 2011

2

parchet

Conform raportului de activitate publicat pe site-ul instituţiei judeţene, în 2012 s-au înregistrat peste 21.000 dosare, cu 3% mai puţine faţă de anul precedent, din care s-a soluţionat doar o treime, ceea ce reprezintă cu 12% mai puţin decât în 2011.
Dosarele finalizate cu rechizitoriu şi trimise instanţei de judecată au fost în număr de 466, mai puţine cu 35%, iar cele soluţionate prin scoaterea de sub urmărire penală, clasare şi neînceperea urmăririi penale, tot mai puţine, dar în cuantum de aproape 7.000.
Aşa se face că la sfârşitul anului, au rămas nesoluţionate circa 13.000 de dosare.
Pe total judeţ sunt în evidenţă circa 9.000 de cauze cu autori neidentificaţi, aproape toţi cercetaţi penal, din care peste 3.000 sunt în evidenţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni, unde se înregistrează însă şi cele mai mari valori de operativitate.
Anul trecut, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a dispus soluţii în termen pentru 86% din cauzele înregistrate.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Sună ca naiba..”s-a soluţionat”treimea din mulţimea de 21000 înregistrate…..sper că-n cele două treimi nerezolvate nu-s şi alea furate şi distruse, de-o fomeie de servicii. în proporţie de şapte optimi)))Şi vrem bunăstare şi democraţie cu aşa parchete……bine….vina o poartă biserica bogată şi popii evazionişti)))Nu băi Mike?…dati-mi consiliul general,şi-o să fac…avere lui Costandache şi lu’ Nuţica….dati-mi justiţia şi o să—–vă reguley scena politică şi pe toţi opozanţii…..Sunteţi o ruşine pt neam.procurorilor…şi voi serviciilor!!!!

  2. Mai mare rusine decat clanul usl, nu exista pentru RO! Cel mai ,,cinstit” guvern al RO a numarat pana acum vreo 15 ministri/posibil ministri demisi pentro hotii, de plagiate nu mai vorbesc, de fosta sefa psd-ista a Inspectoratului Scolar Ialomita am si uitat. Aud cu turnatorul dan voiculescu vrea sa candideze la europarlamentare, pentru a obtine o noua imunitate, in Dosarul ICA si in cel de santajist ordinar! Voteaza si sustine leprele usl, bai ,,danut” si nu uita sa injuri BOR, procurorii si serviciile. Nesimtitule!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.