Profesorii acuzaţi de luare de mită şi trafic de influenţă vor fi cercetaţi în libertate

3

În prima fază a anchetei sunt cercetate 7 cadre didactice, dintre care 4 au fost reţinute ieri pentru 24 de ore şi eliberate astăzi din arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, fără a mai primi mandate de arestare preventivă.
În urma percheziţiilor domiciliare, anchetatorii au ridicat de la locuinţele învinuiţilor sume mari de bani primite pentru supraevaluarea a peste 20 de lucrări de la examenul de bacalaureat.
Procurorul Dan Popa a declarat că în urma cercetărilor au fost identificate şi alte cadre didactice implicate în sistemul de fraudare a examenului de bacalaureat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Interesant si de observat ca dosarul a fost condus de un procuror ce nu i de la dna.Oricum trebuie felicitat dl Popa si echipa….nu s a sifonat la politruci…deci se poate sa lucreze justitia si uite asa incepem un nou drum…

  2. acum se explica aglomeratia de masini la poarta Ins gen Otilia de la Amara. sper ca, cercetarile vor ajunge si la sefa invatamantului ialomitean si chiar la jupanul Ciuperca, supervizorul acestor magarii de prost gust…

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.