Profesorul Gheorghe Petre este noul director al Muzeului Naţional al Agriculturii din Slobozia

3

După mai bine de o oră de dezbateri privind pensionarea lui Răzvan Ciucă la limită de vârstă, consilierii judeţeni au votat conducerea interimară a muzeului, între cele trei propuneri avansate: Viorica Croitoru Cap Bun şi Adrian Stroe, angajaţi ai muzeului, la care s-a adăugat varianta fostului inspector şcolar.
Cum Uniunea Social Liberală din Consiliul Judeţean l-a susţinut pe consilierul PNL Gherghe Petre, iar grupul PDL pe muzeografa Viorica Croitoru Cap Bun, rezultatul final a fost în favoarea USL.
Gheorghe Petre are studii de specialitate în muzeografie şi a mai lucrat cu Răzvan Ciucă la Muzeul Judeţean. Numirea este pentru 4 luni iar la finalul celor 120 de zile de interimat se va organiza concurs de ocupare a funcţiei publice de conducere. Gheorghe Petre a declarat că va continua colaborarea cu Răzvan Ciucă şi proiectele acestuia în cadrul Muzeului Naţional al Agriculturii.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. M.N.A2011-03-31 23:01:40
    Sunteti atat de slab in cat puneti botul(sc.ex)la unul ca Dinu care intotdeauna a fost si va fi un lingau ieftin.Nimeni nu a furat cat el.De aceea mereu cauta sa iasa in fata.Nu exista om de la M.N.A. sa il aproprie.Va rog d-le director nu-l mai apropiati.e un tip alunecos si infect.CREDETI-MA Eu niciodata nu mint.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.