Program infernal pentru campioni

0

Unirea Urziceni reintră în forţă în focurile competiţiilor fotbalistice în care este angrenată. După ciocnirea de pe ,, Anfield’’ cu Liverpool, urmează luni, 22 februarie, derby-ul primei etape din returul Ligii 1.

Liga Profesionistă de Fotbal a decis ieri că programul competiţional stabilit la începutul actualului sezon nu va fi modificat, astfel că Unirea va juca acasă contra liderului Ligii 1, între cele două manşe ale şaisprezecimilor Europa League.

Etapa a nouăsprezecea a Ligii trimite campioana în Giuleşti, iar cel de-al doilea meci în faţa propriilor suporteri aduce, pe stadionul ,,Tineretului’’, Steaua Bucureşti. Seria de foc va continua cu deplasarea la Timişoara, pentru un alt derby al competiţiei interne, meciul contra echipei patronate de Marian Iancu, FC Timişoara.

Biletele de acces pentru meciul cu CFR vor fi distribuite la casele stadionului din Urziceni duminică, între orele 10,00 şi 14,00 şi luni, între orele 9,30 şi 16,30. În cursul zilei de mâine urmează a fi anunţat şi programul de vânzare a biletelor pentru meciul cu Liverpool din Ghencea.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.