Programul manifestărilor de Ziua Poliţiei

0

DSC_7624

Anul acesta, de Ziua Poliţiei, comanda Inspectoratului Judeţean Ialomiţa a programat o serie de manifestări pentru a câştiga simpatia cetăţenilor şi a evidenţia parteneriatele instituţiei.
Activităţile vor debuta vineri dimineaţă cu Ziua Porţilor Deschise pentru persoanele interesate să cunoască din programul zilnic al poliţiştilor, inclusiv dotările pe care aceştia le folosesc pentru a-şi duce la bun sfârşit cercetările, iar doritorii sunt rugaţi să îşi anunţe din timp participarea.
Duminică, la prânz, în Parcul Tineretului din Slobozia, criminaliştii vor prezenta laboratorul auto cu care se deplasează şi efectuează cercetarea tehnico – ştiinţifică a locului unde s-a comis o infracţiune, inclusiv conducerea în teren a câinelui de urmă. 
Pentru copii va fi amplasat un parc rutier mobil, util pentru a căpăta  îndemânare în deplasarea cu bicicleta şi pentru a cunoaşte şi respecta legile de circulaţie.     
În avanpremiera ,,Zilei poliţiei“ va fi organizată Cupa Presei la Tir, iar manifestările se vor încheia marţi, 25 martie, cu o şedinţă festivă la Casa Municipală de Cultură.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.