Proiectilele ucigaşe au fost furate

3

Cele 12 proiectile găsite în curtea lui Marian Moraru din Mărculeşti provin din Unitatea Militară de la Jegălia.
Poliţiştii au stabilit că bărbatul a transportat cu căruţa obuzele la locuinţa sa, pe parcursul mai multor zile.
În cursul zilei de astăzi, pompierii au ridicat din gospodăria din Mărculeşti toate cele 12 obuze. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţe, George Damian, precizează că toate proiectilele au focosul activ şi sunt extrem de periculoase.
Pompierii reamintesc cetăţenilor că în cazul găsirii de muniţie neexplodată este indicat să alerteze organele de poliţie din localitate sau Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, să evite lovirea, manipularea şi transportarea muniţiilor descoperite şi să asigure paza zonei până la sosirea echipelor de intervenţie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Este absolut exceptional ce s-a petrecut. Am urmarit stirile cu updatarile lor. E incredibil la ce nivel au ajuns unii oameni. Saracia..oricat ar fi dar asa ceva e de-adreptul incredibil ,avand in vedere ca explozia unui singur proiectil poate spulbera totul pe o raza de 20-50 de metri, pulverizand o gramada de gospodarii vecine.
    Ce noroc incredibil totusi ca nu a avut loc o explozie mai amre care sa declanseze si restul proiectilelor, probabil ca s-ar fi creat un crater gigantic in Marculesti cu o gramada de morti.
    Cum sa furi cu caruta munitie dintr-o unitate militara in repetate randuri? Si asta la scurt timp dupa furtul din trenul acela cu munitie pentru Bulgaria. Nu imi vine sa cred unde am ajuns..

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.