Promovare istorică pentru echipa de handbal feminin a CSM Slobozia

2

handbal csm unirea slobozia

Promovare istorică pentru echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal Slobozia care sâmbătă a încheiat un sezon la capătul căruia a obţinut în premieră promovarea în Liga Naţională.
Bucuria promovării a fost dublată şi de cea a unei victorii obţinute greu în faţa unui adversar mereu redutabil pentru fetele noastre, Ştiinţa Bucureşti. Scorul final 21-18, la pauză 13-6, consfinţeşte parcursul excelent, încheiat fără înfrângere, al fetelor antrenate de profesorul Liviu Paraschiv. Un antrenor fericit la final de meci, dar pentru care greul de-abia acum începe, date fiind rigorile impuse de Liga Naţională:               
audio Liviu PARASCHIV
La rândul său, Ion Nica, preşedintele secţiei de handbal a clubului slobozean se declară optimist în ceea ce priveşte pregătirile pentru viitorul sezon de Liga Naţională şi îi asigură pe suporterii echipei că-şi vor putea urmări favoritele în sala în care au obţinut promovarea. Cu câteva modificări în vederea măririi capacităţii şi a suprafeţei de joc.
Bilanţul Unirii Slobozia la final de sezon include douăzeci şi una de victorii din douăzeci şi două posibile, un egal,  cel mai bun atac – 764 de goluri marcate şi cea mai bună defensivă, cu doar 448 de goluri primite. De notat şi că fetele noastre au încheiat campionatul cu un avans de şapte puncte faţă de principala urmăritoare, Handbal Municpal Buzău.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Nu am inteles, cine a promovat până la urmă? Că articolul incepe cu CSM Slobozia și se termină cu palmaresul Unirii Slobozia. Oricum, felicitări fetelor și baftă in Liga națională!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.