Prostituţie la Slobozia

5
Fetele staţionează la intrările în oraş şi îşi racolează clienţii din trafic, de cele mai multe ori, şoferi care sunt în trecere prin Ialomiţa.
În acest week-end, jandarmii au amendat două femei care, pe varianta ocolitoare a Sloboziei, îşi ofereau serviciile sexuale contra unor sume modice de bani.
Ofiţerul de relaţii publice, maior Alexandru Constantinescu, spune că, în ciuda amenzilor aplicate, femeile se întorc în stradă, pentru a obţine venituri în schimbul raporturilor sexuale.
Ofiţerul de relaţii publice a mai precizat că cele două femei figurează în baza de date a jandarmeriei ialomiţene şi, pentru a nu mai fi prinse, îşi schimbă periodic zona de acţiune.
Săptămânal, jandarmii află locurile în care apar fete care practică prostituţia.
Imediat începe o perioadă de filaj şi, ulterior, femeile sunt prinse şi amendate, dar ele se întorc în stradă înainte de a-şi plăti amenda.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. are cineva senzatia ca se vrea eradicarea coruptiei??? intrebarea este retorica…si inca o intrebare…tot retorica pentru “anonima”…ce are a face jandarmeria cu lupta impotriva coruptiei??? Eu stiu ca prin lege, Jandarmeria trebuie sa se ocupe de ordinea si linistea publica. Acum, nu stiu cat deranjau linistea sau ordinea…dar cert este ca cel putin pana la acest moment prostitutia nu a fost legalizata, deci se aflau in afara legii si a orasului si …ca atare trebuiau amendate.

  2. sigur…coruptia se regaseste in absolut toate domeniile de activitate..insa nu avea legatura cu subiectul din stire…si apoi…sa fim seriosi, nu astia mici care amendeaza prostituate…comit cele mai mari acte de coruptie…

  3. mare isprava, fiica mea, intr-adevar, merita sa platesti 6 oameni cu 30 de milioane pe luna, sa ii echipezi de 25 milioane, sa ii inarmezi de 20 milioane, sa le dai microbuz de un miliard sa le bagi motorina de 1000 de euro pe luna ca sa taie un proces verbal la 2 curve prapadite

    da’ de aia care racolau elevele din scoli nu se mai aude nimic ?
    da’ de porcseneti nu intreaba les braves gendarmes ?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.