Proteste la penitenciar

3

Doisprezece angajaţi ai Penitenciarului Slobozia sunt alături de colegii din ţară la Bucureşti şi cer demisia conducerii Ministerului de Justiţie.

Lucrătorii din penitenciare continuă astăzi protestul iniţiat la sfârşitul lunii iunie, pentru o finanţare mai bună a sistemului şi adoptarea unei legi de protecţie a salariaţilor şi a familiilor lor.

Preşedintele Sindicatului lucrătorilor din Penitenciarul Slobozia, Marian Şutei, spune că prezenţa la miting s-a făcut în raportul de reprezentare de 1 la 15, iar pichetarea se va încheia la orele 13.

Pentru condiţii de muncă normale, lucrătorii din penitenciare solicită deblocarea posturilor din sistemul de supraveghere. Reprezentantul ialomiţean, Marian Şutei, spune că de la Slobozia au plecat de la începutul anului 10 lucrători, ceea ce a îngreunat sarcina de serviciu a personalului actual.

În lipsa soluţionării tuturor revendicărilor, lucrătorii din penitenciare vor continua protestele pe 30 iulie, cu grevă de avertisment.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. Apropo de Penintenciare.

    Prima stire postata pe https://www.guraialomitei.com in urma cu 1 an, pe 1 iulie 2008, a fost referitor la “Ziua Penintenciarelor”.

    De la 211 vizitatori unici/luna, 267 vizite/luna si 688 afisari/luna in iulie 2008 s-a ajuns la aproximativ 10000 vizitatori unici/luna, 16000 vizite/luna si 30000 afisari/luna in iunie 2009.

    274 pagini X 12 articole / pagina = aproape 3300 articole (vine cam in medie 275 articole / luna sau aproximativ 9 articole / zi)

    Valori greu de egalat de un alt site destinat exclusiv ialomitenilor.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.