PSD desfiinţează programul Alianţei România Dreaptă pentru Guvernare

3

Sloganul ,,reporneşte inima României“, măsura de majorare a salariului minim, prestaţia lui Traian Ungureanu, discursul lui Mihai Răzvan Ungureanu şi al lui Mihail Neamţu, sunt catalogate de social democraţi drept aroganţă, minciună şi prefăcătorie.
Într-o declaraţie de presă, semnată de Marian Neacşu, liderul grupului PSD din Camera Deputaţilor, se precizează că PDL, transformat acum în ARD, a promis şi în urmă cu 4 ani salarii şi pensii mai mari, numai că acestea s-au concretizat în reduceri salariale, principalul motiv pentru care competitorii politici ai Alianţei pentru România Dreaptă vor fi sancţionaţi de electorat.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Eeeeeee pai daca e sa o luam asa, si FSN-ul tatucului Iliescu a promis in 90 ca nu va candida. N’est pas, musiu Neacsu? E mai simplu sa “subliniem” promisiunile nerespectate ale altora si sa uitam ca reprezentam partidul care a inventat politica a la roumaine cu tot ce inseamna aceasta. Eu daca as fi votat as fi facut-o, ca de obicei, tinanda-ma de nas. Aceasta este declaratia mea de presa.

  2. Daca nu erau diminuarile salariale, taierile pensiilor si alte astfel de masuri (nu toate), Romania era falimentara in momentul de fata. Este un adevar chiar daca rezultatele nu sunt vizibile acum.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.