PSD Ialomiţa a câştigat în fiefurile PNL, Urziceni şi Feteşti

3

FLR_8879

PSD Ialomiţa a redevenit prima forţă politică în cele două municipii liberale din judeţ, Urziceni şi Feteşti. 
La două ore de la închiderea secţiilor de votare, numărătoarea paralelă de la sediul Partidului Social Democrat din Slobozia indica o majoritate clară pentru lista de candidaţi ai Alianţei PSD-PC-UNPR.  Sub 50% a obţinut, însă, în municipiul reşedinţă. 
Preşedintele Silvian Ciupercă a declarat pentru Radio CAMPUS că întreaga campanie pentru alegerile euro parlamentare s-a concentrat în  fiefurile PNL-ului:
audio Silvian CIUPERCA
PSD Ialomiţa a obţinut peste 50% din voturile exprimate în toate comunele conduse de primari social democraţi. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Mvai,ce bucurie in partidul hotilor,bravo,baieti,puneti mana pe tara,furati pana nu mai aveti de unde si ce,aparati-va hotii facand legi sau modificand legi,ca va voteaza poporul manipulat si prost,adica supercretin fara judecata,dar in viitorul apropiat primii votanti pe care ii vei pierde vor fi pensionarii si saraciile infometate care va tot tin in frunte,caci la cum se duce nivelul de trai la vale,in curand multi se vor muta pe listele lui Dragnea,listele "alea"…si poate peste zece-cinspe ani cand ne vom mai curata de saraciile pensionare si saraciile nemancate ,lepre puturoase,vom mai avea o speranta…PSD partid de hoti 

  2. Hip, Hip, URA !!!. Daca au luat sub 50% in oras e semn de schimbare. Poate scapam de ei in curand. UUUUUURRRRRRAAAAAAAAAAAA.

     

    Zic io ……

    • Chiar sub 40%.hip,hip,ura,PSD sa-l dam de-a dura!!! PSD=Partidul Saraciei Definitive,parditul hotiei si al coruptiei,partidul votat de pensionarii comunisti carora nu le pasa de viitorul copiiilor si nepotilor lor,pentru viitorul copiiilor nostri trebuie distrus PSD ,of corse,de catre cei care nu fac parte din sistemul mafiot.S-a infiintat noua nomeclatura,anume aceea a baronilor PSD care au acaparat  judete intregi,institutii,banii publici,iar copiii nostri,ai celor cinstiti,vor slugarii pe doi lei la acesti analfabeti lipitori de afise imbogatiti peste noapte

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.