PSD Ialomiţa merge înainte pe mâna lui Silvian Ciupercă

4

ciuperca si neacsu

Peste 400 de membri delegaţi au ales aseară între cei doi candidaţi înscrişi în competiţia pentru şefia organizaţiei judeţene. Deputatul Marian Neacşu a fost susţinut de senatorul Marian Pavel, primarul Victor Moraru şi o parte din delegaţia de la Feteşti, dar rezultatul a fost net în favoarea preşedintelui Silvian Ciupercă:
audio Olga PETCU
Mai mult sau mai puţin surprins de rezultat, Marian Neacşu a mulţumit celor care l-au votat, exprimându-şi speranţa rezervată că lucrurile vor merge mai bine.
audio Marian NEACSU
Învingătorul Silvian Ciupercă a apreciat maturitatea membrilor PSD în alegerea pe care au făcut-o şi a reiterat tema existenţei colective, bazată pe colaborare.
audio Silvian CIUPERCA
Din totalul delegaţilor, 291 au optat pentru Silvian Ciupercă, iar 132 pentru Marian Neacşu. Comisia de numărare a voturilor a constatat că toate buletinele au fost valabil exprimate, chiar dacă în urne au apărut 20 de voturi în plus faţă de numărul delegaţilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Judetul Ialomita este ULTIMUL din RO, la accesarea banilor din fonduri europene si merge ,,inainte”, pe mana lui ciuperca si a prostilor prostilor care l-au votat pe el si usl-ul.

  2. De azi noi scumpiri, la bere si tigari, la taxele de trecere peste Dunare, la pasapoarte, la gaze-pentru intreprinderi…asta in timp ce in Bulgaria, tot de azi, gazele s-au ieftenit iar pensiile au crescut in medie cu 11 EURO. Fiecare face ce a promis in campania electorala, nu, prosti ai prostilor?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.